Thai Delicious

Bij Thai Delicious kunt de lekkerste Thaise gerechten eten. In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van heerlijke, traditionele Thaise gerechten van onze uitgebreide kaart.

Al onze gerechten worden door onze Thaise chefs met zorg en passie bereid. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten en kruiden om onze gasten de traditionele smaken uit Thailand te serveren.

Bij Thai Delicious ervaart u een ware Thaise eetbeleving en waant u zich even in het land van de glimlach.


Thaise keuken

De Thaise keuken behoort tot één van ’s werelds beste en meest geliefde keukens. Ook in Nederland en andere West-Europese landen is Thais eten steeds meer geliefd. En dat is uiteraard niet voor niets! In West-Europa willen we steeds gezonder en verser eten en Thais eten past daar prima bij!

De verschillende verse groenten en kruiden worden maar even meegebakken op hoog vuur, waardoor de smaak bewaard blijft. Bovendien wordt er maar weinig plantaardige olie gebruikt bij de bereiding, waardoor de Thaise keuken licht en relatief vetarm is. De Thaise keuken combineert het beste van Chinese en Indiase culinaire tradities, waaronder noedels, curries, zoetzure gerechten en exotische kruiden.

In Thailand is eten een belangrijk onderdeel van de Thaise cultuur. De Thaise keuken combineert het beste van de Chinese en Indiase culinaire tradities. De keuken is zeer gevarieerd, waarbij tal van ingrediënten, kruiden en specerijen gebruikt worden. Veel gerechten krijgen dan ook de typische pittige smaak mee. Over het algemeen worden Thaise gerechten gekenmerkt door sweet, sour and spicy.